Με κουφιο «άρμα» χωρίς ρόδες και άλογα πηγαίνει ο Δημαράς στον Καμμένο

Σε λάθος άλογο πόνταραν τα μέλη του «Αρματος Πολιτών»;

Ξεχειλίζει από αισιοδοξία ο Π. Καμμένος πιο επιφυλακτικός ο Γ. Δημαράς

Βιάστηκε να πάρει  το Άρμα και να γίνει «ανεξάρτητος Έλληνας» ο Γιάννης Δημαράς και δεν κατάφερε ούτε καν να πείσει τους ίδιους τους φίλους και συντρόφους του στο κόμμα που ίδρυσε να υποστηρίξουν την απόφαση του!  Η ανακοίνωση της πλειοψηφίας της Πολιτικής Γραμματείας του Άρματος Πολιτών αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Καταδικάζουμε την απόφαση της  ισχνής μειοψηφίας της Πολιτικής Γραμματείας και του προέδρου του Παν. Αρματος Πολιτών, Γιάννη Δημαρά, με την οποία θα συνεργαστεί με τους Ανεξάρτητους Ελληνες και τον Πάνο Καμμένο.

Το μόνο που καταφέρνει ο κ. Δημαράς πηγαίνοντας στο κόμμα του Καμμένου είναι να πάρει μαζί του, το άρμα χωρίς τις ρόδες  και τα άλογα. ..

Το Αρμα Πολιτών το δημιουργήσαμε για να έχει ο λαός μας ζωή με ιδανικά και όχι επιβίωση με δανεικά, και δεν συμπράττουμε στην διάσωση  πρώην βουλευτών της ΝΔ που διεκδικούν με νεοφιλελεύθερο ‘’αντιμνημονιακό’’ μανδύα να διασώσουν την δική τους ‘’πατρίδα’’ χωρίς  να διασώζουν την Ελλάδα και το λαό της».

Εδώ ο Δημαράς δεν μπορεί να πείσει να τον ακολουθήσουν στους Ανεξάρτητους Έλληνες οι φίλοι, σύντροφοι και συνεργάτες του από το προσωποπαγές κόμμα που ο ίδιος ο Γιάννης δημιούργησε πως να περιμένει κανείς μετά από αυτό να πείσει τους ψηφοφόρους;

Comments

  1. Reblogged this on TURBO.